Twee onder een kap

Wat mag je verwachten?

Deze tuin is opgenomen in de koopsom van de woning.

Tuinontwerp Comfort
'Tuinontwerp Comfort'

Terras: Een volwaardig terras in de achtertuin, aansluitend aan de achterzijde van de woning. Het terras is 2,4 meter diep en is bestraat met een basis betontegel van 60x60 centimeter. De bestrating wordt vrij gehouden van de erfgrens zodat er voldoende ruimte over blijft om een schutting te plaatsen.

Looppad achterzijde: Een looppad rondom de losse tuinberging en de poort naar het achterpad. Het looppad is 2 meter breed ter plaatse van de poort en bergingsdeur. Er loopt een strook van 1 meter breed om de berging. Looppad achterzijde is alleen van toepassing als er een losse berging in de koopsom is opgenomen.

Looppad voorzijde: Een looppad naar de voordeur. Het looppad is 1 meter breed en is bestraat met een basis betonsteen van 30x20 centimeter. Looppad voorzijde is alleen van toepassing als de voordeur niet aan de eventuele oprit grenst.

Oprit: Oprit: Een volwaardige oprit van circa 3 meter breed volledig bestraat met basis betonsteen 30x20 centimeter. De oprit is alleen van toepassing bij de twee-onder-een-kap woning en bij de vrijstaande woning.

Kleur: Er is voor de basis betonbestrating keuze uit meerdere
kleuren. Zie hiervoor de optielijst.

Ondergrond: De ondergrond voor de bestrating wordt
voorzien van een draagkrachtig zandbed. De bestrating wordt
aan de vrije zijden opgesloten met opsluitbanden.

Onverharde tuingedeelte: In het gedeelte van de achtertuin
waar geen bestrating ligt, wordt de bestaande gebiedseigen
grond egaal vlak gestreken. De aanwezige grond wordt niet
nabewerkt of verdicht.


Aandachtspunten: De erfafscheidingen conform de technische omschrijving en de situatietekeningen zijn geen onderdeel van Tuinklaar.

Jouw ideale tuin in 5 stappen

  1. Neem de tuin mee in je hypotheek
  2. Kies je tuinontwerp
  3. Vul aan met extra opties
  4. Tijdens de bouw doet de hovenier zijn werk
  5. Ontvang de sleutel en geniet gelijk van je eigen tuin!

Opties uitgelicht

De Comfort tuin kan je aanvullen met verschillende opties. Hieronder staan er een aantal uitgelicht. De overige opties worden in de tuinontwerpen en optielijst getoond. De keuze voor aanvullende opties kunnen worden doorgegeven via de optielijst.

Bestrating

In de Comfort tuin gebruiken we basis betontegels. Het is mogelijk om deze tegels aan te laten passen naar luxere tegels. Andere bestrating kan als extra optie gekozen worden voor het terras en looppad.

Beplanting

Jouw plantvakken direct voorzien van groen? Tuinklaar verzorgt beplantingspakketten met een mix van heesters, vaste planten en bodembedekkers. Gemakkelijk en compleet; je hoeft de planten alleen zelf nog water te geven.

Tuinverlichting

Tuinklaar helpt graag je buitenruimte bijzonder te maken! Naast veiligheid brengt een verlichte tuin sfeer en romantiek. Tuinklaar werkt met de producten van In-Lite die met een laagspanning van 12 volt een veilige manier van verlichting waarborgen. Bovendien staat de verlichting van In-Lite garant voor een laag stroomverbruik.

Erfafscheiding

Een schutting geeft direct privacy in jouw tuin. Tuinklaar biedt een aantal types aan met een betonsysteem als basis. Een betonsysteem is stabiel, duurzaam en kan afschot in de tuin gemakkelijk opvangen. Een bijkomend voordeel is dat de houten schermen los staan van de grond waardoor de levensduur van de schutting wordt vergroot.

Laat je inspireren door Tuinklaar

Tuinklaar realiseert jouw droomtuin op maat! Vanuit de Comfort tuin biedt Tuinklaar diverse opties met elk hun eigen budget. Laat je inspireren door de tuinontwerpen. Naast het advies van de tuinontwerper ben je welkom in één van onze showrooms om persoonlijk advies te krijgen over het materiaal en de toepassingsmogelijkheden.

Tuinontwerp Comfort

Vanaf 2.190,- incl. tuincheque

Tuinontwerp Luxe

Vanaf 7.423,- incl. tuincheque

Tuinontwerp Topline

Vanaf 13.072,- incl. tuincheque

JA, wij kiezen dit tuin type en willen graag een tuinontwerp laten maken voor ons perceel.

Klik op de onderstaande button "Keuze formulier", dan krijgt je het keuze formulier, waar je je wensen, keuze's en opties kunt aangeven voordat wij met een maatwerk tuinontwerp voor jouw perceel komen.