Stadsvilla woning met berging

Wat mag ik verwachten van Tuinklaar?

Standaard wordt je huis opgeleverd met een Comfort tuin. Hieronder worden de onderdelen van de Comfort tuin uitgelicht.

Strokenverband-woning-met-berging
Tuinontwerp 'Strokenverband'

Terras: Een volwaardig en compleet terras in de achtertuin. Het terras wordt voorzien van enkele onverharde vlakken en sluit aan op het achterpad. De bestrating ligt los van de erfgrens zodat er voldoende ruimte overblijft om de schutting te plaatsen.

 

Bestratingsmateriaal: Het terras is bestraat met een basis betontegel. De afmeting van de tegel is afhankelijk van de door jouw gekozen stijl. Voor de bestrating kan je kiezen uit verschillende kleuren.

 

Ondergrond: De ondergrond voor de bestrating wordt voorzien van een draagkrachtig zandbed. De bestrating wordt aan de vrije zijden opgesloten met opsluitbanden.

 

Schutting: De percelen worden onderling gescheiden door een schutting met betonsysteem en douglas houten plankenscherm. De afscheiding met poort grenzend aan het gemeenschappelijke binnenterrein is geen onderdeel van Tuinklaar.

 

Onverhard tuingedeelte: In het gedeelte van de tuin waar geen bestrating ligt, wordt de bestaande grond egaal vlak gestreken. De aanwezige grond wordt niet nabewerkt of verdicht.

 

De invulling van het onverharde tuingedeelte en de begroeiing van de schutting tussen de percelen is optioneel. De weergegeven beplanting in de ontwerpen dienen ter indicatie en zijn geen onderdeel van de Comfort tuin.

 

Aandachtspunten: De stoep aan de voorzijde van de woning wordt in overleg met de gemeente vormgegeven. Deze stoep is geen onderdeel van Tuinklaar.

Jouw ideale tuin in 5 stappen

  1. Neem de tuin mee in je hypotheek
  2. Kies je tuinontwerp
  3. Vul aan met extra opties
  4. Tijdens de bouw doet de hovenier zijn werk
  5. Ontvang de sleutel en geniet gelijk van je eigen tuin!

Opties uitgelicht

De Comfort tuin kan je aanvullen met verschillende opties. Hieronder staan er een aantal uitgelicht. De overige opties worden in de tuinontwerpen en optielijst getoond. De keuze voor aanvullende opties kunnen worden doorgegeven via de optielijst.

Bestrating

In de Comfort tuin gebruiken we basis betontegels. Het is mogelijk om deze tegels aan te laten passen naar luxere tegels. Andere bestrating kan als extra optie gekozen worden voor het terras en looppad.

Beplanting

Jouw plantvakken direct voorzien van groen? Tuinklaar verzorgt beplantingspakketten met een mix van heesters, vaste planten en bodembedekkers. Gemakkelijk en compleet; je hoeft de planten alleen zelf nog water te geven.

Tuinverlichting

Tuinklaar helpt graag je buitenruimte bijzonder te maken! Naast veiligheid brengt een verlichte tuin sfeer en romantiek. Tuinklaar werkt met de producten van In-Lite die met een laagspanning van 12 volt een veilige manier van verlichting waarborgen. Bovendien staat de verlichting van In-Lite garant voor een laag stroomverbruik.

Drie tuinstijlen

Hieronder zie je de drie stijlen waarin jouw tuin kan worden opgeleverd:

Tuinontwerp ‘Strokenverband’

Vanaf 2.190,- incl. tuincheque

Tuinontwerp ‘Modern’

Vanaf 7.423,- incl. tuincheque

Tuinontwerp ‘Klassiek’

Vanaf 13.072,- incl. tuincheque

JA, wij kiezen dit tuin type en willen graag een tuinontwerp laten maken voor ons perceel.

Klik op de onderstaande button "Keuze formulier", dan krijgt je het keuze formulier, waar je je wensen, keuze's en opties kunt aangeven voordat wij met een maatwerk tuinontwerp voor jouw perceel komen.