Rijwoning met berging

Wat mag ik verwachten?

De eerste stap voor Tuinklaar is de Comfort tuin. Deze tuin is aan te vullen met extra opties. Hoe werkt dit?

Ontwerp Comfort tuin voor rijwoning met berging

Terras: Een volwaardig terras in de achtertuin, aansluitend aan de achterzijde van de woning. Het terras is 3,6 meter diep en bestraat met een basis betontegel van 60x60 centimeter. De bestrating wordt 25 centimeter vrij gehouden van de erfgrens zo dat er voldoende ruimte overblijft om een schutting te plaatsen.

Looppad achterzijde: Een looppad naar de tuinberging. Het looppad is één meter breed en bestraat met een basis betonsteen van 20x30 centimeter.

Looppad voorzijde: Een looppad naar de voordeur. Het looppad is één meter breed en is bestraat met een basis betonsteen van 20x30 centimeter.

Kleur: Er is voor de basis betonbestrating keuze uit meerdere kleuren.

Ondergrond: De ondergrond voor de bestrating wordt voorzien van een draagkrachtig zandbed. De bestrating wordt aan de vrije zijden opgesloten met opsluitbanden.

Onverharde tuingedeelte: In het gedeelte van de tuin waar geen bestrating ligt, wordt de bestaande grond egaal vlak gestreken. De aanwezige grond wordt niet nabewerkt of verdicht.

Prijs Comfort: vanaf € 2.990,-

Jouw ideale tuin in 5 stappen

  1. Neem de tuin mee in je hypotheek
  2. Kies je tuinontwerp
  3. Vul aan met extra opties
  4. Tijdens de bouw doet de hovenier zijn werk
  5. Ontvang de sleutel en geniet gelijk van je eigen tuin!

Opties uitgelicht

De Comfort tuin kan je aanvullen met verschillende opties. Hieronder staan er een aantal uitgelicht. De overige opties worden in de tuinontwerpen en optielijst getoond. De keuze voor aanvullende opties kunnen worden doorgegeven via de optielijst.

Bestrating

In de Comfort tuin gebruiken we basis betontegels. Het is mogelijk om deze tegels aan te laten passen naar luxere tegels. Andere bestrating kan als extra optie gekozen worden voor het terras en looppad.

Beplanting

Jouw plantvakken direct voorzien van groen? Tuinklaar verzorgt beplantingspakketten met een mix van heesters, vaste planten en bodembedekkers. Gemakkelijk en compleet; je hoeft de planten alleen zelf nog water te geven.

Tuinverlichting

Tuinklaar helpt graag je buitenruimte bijzonder te maken! Naast veiligheid brengt een verlichte tuin sfeer en romantiek. Tuinklaar werkt met de producten van In-Lite die met een laagspanning van 12 volt een veilige manier van verlichting waarborgen. Bovendien staat de verlichting van In-Lite garant voor een laag stroomverbruik.

Erfafscheiding

Een schutting geeft direct privacy in jouw tuin. Tuinklaar biedt een aantal types aan met een betonsysteem als basis. Een betonsysteem is stabiel, duurzaam en kan afschot in de tuin gemakkelijk opvangen. Een bijkomend voordeel is dat de houten schermen los staan van de grond waardoor de levensduur van de schutting wordt vergroot.

Laat je inspireren door onze tuinontwerpen

De Comfort tuin kan je uitbreiden met extra opties. Bekijk onze 'Luxe' en 'Topline' ontwerpen ter inspiratie voor het uitbreiden van je tuin:

Tuinontwerp 'Comfort'

vanaf € 2.990,-

Tuinontwerp 'Luxe'

vanaf € 8.211,-

Tuinontwerp 'Topline'

vanaf € 12.524,-

JA, wij kiezen dit tuin type en willen graag een tuinontwerp laten maken voor ons perceel.

Klik op de onderstaande button "Keuze formulier", dan krijgt je het keuze formulier, waar je je wensen, keuze's en opties kunt aangeven voordat wij met een maatwerk tuinontwerp voor jouw perceel komen.