Nijmegen Noord

Wonen op de Set - Take One

Wonen in Nijmegen Zuiderveld. Het nieuwbouwproject Wonen op de Set maakt het mogelijk om jezelf te vestigen in de Waalsprong, gelegen te Nijmegen Noord. In dit bijzondere project vind je inspiratie terug uit de filmwereld. De straatnamen zijn vernoemd naar iconische figuren zoals Orson Welles en Alfred Hitchcock.

Eerst een uitleg

Take One

Voor Wonen op de Set zijn er twee unieke locaties gereserveerd voor de bouw van nieuwbouwwoningen. De locatie van Take One bevindt tegenover voetbalvereniging OSC en autobedrijf Frank Pluym, aan de kant van de Griftdijk.

De nabije omgeving van Zuiderveld

Take One Zuiderveld ligt om de hoek van natuurgebieden zoals de Oosterwaarden, de Spiegel en de Waaijer. Tevens bevindt het oude centrum van Nijmegen zich op 10 minuten rijden of 20 minuten fietsen. Geniet van alle voorzieningen van de grote stad. Daarnaast is Arnhem slechts 20 minuten rijden vanuit Zuiderveld. Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis geldt ook als onmisbare voorziening dichtbij huis!

Wonen in Nijmegen Noord

Het project Wonen op de Set wordt gebouwd in Nijmegen Noord. Het knooppunt Ressen (kruispunt tussen de A15 en A325) valt binnen 5 minuten te bereiken vanaf Zuiderveld. Uiteraard ontbreekt er geen bioscoop in de door film geïnspireerde woonwijk. Binnen 5 minuten fietsen arriveer je bij het Pathé Nijmegen. Overigens kent Nijmegen Noord nog vele andere voorzieningen. Er is zowel een basis als middelbare school. Station Nijmegen-Lent is ongeveer een kwartier verwijderd van Zuiderveld.

De basis voor een heerlijke tuin

Jouw droomtuin realiseer je al vanaf € 2.419,- met behulp van de tuincheque. Bij aankoop van een woning ontvang je een tuincheque ter waarde van € 1.500,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de gekozen opties van Tuinklaar (Uitsluitend inwisselbaar bij Tuinklaar tijdens het optieproject).

tuincheque-wonen-op-de-set-tuinklaar

Logistiek eenvoudig

Voorkom ongewenste logistieke uitdagingen en kies voor Tuinklaar. Wanneer een tuin na oplevering wordt aangelegd, gaat dit gepaard met een hele reeks logistieke lastigheden. Tuinklaar neemt de zorg op zich en zorgt voor een soepel verloop van de tuinaanleg.

Verschillende tuinen

Tussenwoning met berging

Bouwnummers 2, 9 en 13

Bekijk de tuinen

Vrijstaande woning

Bouwnummers 11 en 23 t/m 27

Bekijk de tuinen

Hoekwoning en twee-onder-éénkapwoning

Bouwnummers 1, 3 t/m 8, 10, 12 en 14 t/m 22

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV