Amersfoort - Hogekwartier

Wonen in Verdi

Van grasland tot een nieuwe woonwijk. Op de locatie Hogekwartier wordt momenteel het nieuwbouwproject Wonen in Verdi gerealiseerd. Voor het project Wonen in Verdi verwezenlijkt men de bouw van 58 koopwoningen.

Eerst een uitleg

Hogekwartier

De nieuwste stadswijk van Amersfoort. In het Hogekwartier worden 820 nieuwe woningen gebouwd. Binnen de geringste tijd bevind jij je in het stadscentrum van Amersfoort. De wijk is omringt door een groene omgeving waar je kan relaxen en ontspannen.

 

De nabije omgeving

Sporten doe je in jouw eigen woonwijk. Om de hoek vind je het nieuwe sportcomplex Amerena. Ook bevindt zich er een zwembad, sportcafé en sporthal in de nabije omgeving. Een sportieve buurt om in te wonen!

 

Wonen in Amersfoort

Met haar historische binnenstad en het grote winkelaanbod is Amersfoort een veelzijdige stad. De diversiteit aan architectuur en een groene omgeving maken Amersfoort een prettige plaats. Én het Hogekwartier ligt slechts op steenworp afstand!

Realiseer jouw eigen droomtuin!

Gebruik de tuincheque van 3.025,- voor Tuinklaar, die je ontvangt bij aankoop van de woning. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de gekozen opties van Tuinklaar. Hiervoor heb je al een complete Comfort tuin!

Logistiek eenvoudig

Kies voor Tuinklaar en voorkom ongewenste logistieke uitdagingen. De narigheden die ontstaan wanneer jij je tuin aanlegt na oplevering van de woning, zijn met Tuinklaar onderdeel van het verleden.

Verschillende tuinen

Rijwoning en Hoekwoning

Blok 16, 18 en 19

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV