De Groote Wielen

Parklanen Rosmalen

Het nieuwbouwproject in De Groote Wielen. In deze populaire nieuwbouwwijk geniet je van de natuur om je heen. De wijk is ruim opgezet en de straten zijn autoluw. Kinderen kunnen zorgeloos buitenspelen

Eerst een uitleg

De groenste woonwijk van Rosmalen

De Groote Wielen is een populaire woonwijk in Rosmalen. Inmiddels maakt de wijk Lanen ook deel uit van De Groote Wielen. In dit gedeelte realiseert men het project Parklanen. Met het thema ‘groen wonen aan lanen en parken’ is dit een waardevolle toevoeging aan de gewilde woonwijk van Rosmalen.


De auto brengt je overal

Met de auto valt er vanuit Parklanen van alles te bereiken. Het kinderdagverblijf en de basisschool zijn op 5 en 8 minuten verwijderd. Voor je dagelijkse boodschap ben je zowel met de auto als op de fiets binnen 4 minuten bij de Albert Heijn. Binnen een klein kwartier autorijden bevind jij je op een terras in ’s-Hertogenbosch. Dezelfde afstand overbrug je op de fiets binnen 24 minuten. En al wil jij een dagje met de kinderen op pad? De Efteling is slechts een half uur rijden.


Vredige omgeving

Voor rust en ruimte zit je in de Parklanen op de juiste plek. Daarnaast is deze buurt kindvriendelijk. Tussen de huizen zijn grote speelvelden te vinden. Door het grote netwerk aan fiets- en wandelpaden kan je optimaal genieten van het buitengebied.

Geniet direct van je eigen tuin

Standaard wordt je woning opgeleverd met een Comfort tuin. De tuin is opgenomen in de koopsom van de woning. Bij oplevering van je huis, krijg je een volwaardige tuin. Het genieten van het buitenleven kan direct beginnen!

Logistiek eenvoudig

Kies voor Tuinklaar en voorkom ongewenste logistieke uitdagingen. De narigheden die ontstaan wanneer jij je tuin aanlegt na oplevering van de woning, zijn met Tuinklaar onderdeel van het verleden.

Verschillende tuinen

Twee onder een kap

Bouwnummers 91 t/m 94. 103 t/m 105 en 111 t/m 113

Bekijk de tuinen

Rijwoning

Bouwnummers 91 t/m 94. 103 t/m 105 en 111 t/m 113

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV