Nijmegen

Nieuwe Buurt

75 eigentijdse woningen in groen Nijmegen Noord, waarvan 46 koopwoningen. Een nieuwe leefomgeving waar je kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting. Er is volop ruimte voor jouw woon- en tuinwensen.

Eerst een uitleg

Aangename woonplaats

Groene woonwijk

In Nijmegen Noord wordt de groene woonwijk Zuiderveld opgericht. Deze nieuwbouwwijk bestaat uit 75 woonplaatsen, waaronder 46 kopwoningen. Stuk voor stuk voorzien van voor- en achtertuin, vrijstaande berging/garage en een zolder.

Stedelijke leefomgeving

De wijk is rijk aan stadsvoorzieningen die het tot een aangename woonomgeving maken. Met een winkelcentrum, onderwijs, kinderopvang en meerdere sportscholen onthoudt Zuiderveld u niet van alledaagse gemakken!

Nieuwe Buurt bewoners kunnen gebruik maken van Tuinklaar

Tuinklaar biedt een ruim aanbod aan opties om jouw droomtuin te creëren. Bekijk onze project-brochure voor een uitgebreide uitleg hoe Tuinklaar werkt voor jouw woning.

Ter inspiratie hebben wij tuinontwerpen gemaakt voor elk type woning. Samen met de rekenvoorbeelden van de getoonde opties geeft dit een goed beeld van de mogelijkheden.

Liever zelf je tuin aanleggen of juist een uitgebreid ontwerp laten maken door een tuinarchitect? Bekijk de mogelijkheden in de brochure.

Opties als bouwstenen voor je ideale droomtuin

De eerste stap van Tuinklaar is de Comfort tuin. De prijs varieert per perceel. De tuinopties werken als bouwstenen bovenop de Comfort tuin. Kies eerst de opties om de inrichting van je tuin samen te stellen. Pas daarna eventueel het type bestrating aan en kies aanvullende opties.

Gebruik de tuintekening voor jouw perceel om de tuinopties in te tekenen en hoeveelheden te bepalen.

Verschillende tuinen

Twee-onder-een-kap woning en vrijstaand met oprit

Bouwnummers 1 t/m 9 en 18 t/m 26

Bekijk de tuinen

Rijwoning met berging

Bouwnummers 10 t/m 17 en 35 t/m 39

Bekijk de tuinen

Rijwoning met parkeerplaats

Bouwnummers 27 t/m 34 en 40 t/m 46

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV