Arnhem

New24

Landelijk wonen in rust met ruimte en nabij de gemoedelijke binnenstad van Arnhem en het buitengebied richting De Betuwe. 

Eerst een uitleg

Sfeervolle tuinen Speciaal ontworpen voor de omgeving

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je huis, je tuin volledig klaar is. Met de optie Tuinklaar van Spaansen ligt dit binnen handbereik. Weet je dat de tuin onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt?

Geniet direct van je eigen tuin

LIVTuinklaar maakt het mogelijk. Bespaar jezelf de ergenis van een slechte toegang en modderschonnen bij binnenkomst. Geniet van een mooie oprit en een degelijk pad. Wat je ook kiest, jouw ideale tuin wordt uitgevoerd door de professionele hovier. LIV Tuinklaar staat voor expertise, kwaliteit en comfort.

Droomtuin met eigen identiteit

Bij aankoop van je nieuwe woning ontvang je een tuincheque ter waarde van 1.000,- incl. btw. De tuincheque helpt je met het samenstellen van jouw ideale droomtuin.

Logistieke eenvoud

Met Tuinklaar voorkom je ongewenste logistieke uitdagingen. Een tuin die je na oplevering aanlegt, komt vrijwel altijd met logistieke lastigheden. Tuinklaar verzorgt de gehele tuinaanleg en neemt de bijbehorende zorgen op zich.

Verschillende tuinen

New24 Comfort

Vanaf prijs

De comforttuin is een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een volwaardig terras en een pas is jouw comfort gegarandeerd.

Bekijk de tuinen

New24 Luxe

Prijs

De luxe tuin is de opvolger van de comfort met als verschil dat er meer keuze mogelijkheden zijn.

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV