Almere Poort

Mijn Zandpoort

Mijn Zandpoort is onderdeel van de woonwijk Olympiakwartier West in Almere Poort. Vlakbij de waterkant van het IJmeer worden er 34 woningen gebouwd. Hier geniet je van het stadse leven in Almere met het duinlandschap in de achtertuin.

Eerst een uitleg

Omgeving creëert vakantiegevoel

Het strand en bos zijn beide nabijgelegen. Dankzij de talloze recreatiemogelijkheden lijkt het alsof je permanent op vakantie bent. Ook het IJmeer en de haven dragen hun steentje bij. Almere Poort is dan ook een bruisend stadsdeel. Het treinstation bereik je te voet, én met de auto ben je binnen 20 minuten in het hart van Amsterdam.


Het ruime aanbod van Almere Poort

Vanuit het stadsdeel Almere Poort valt er van alles te beleven. Met het centrum van Almere op 20 minuten fietsen, is het winkelaanbod reuze. De stad beschikt over de diversiteit aan architectuur, gelegen in een groene omgeving. De groengebieden Pampus Hout, Cascadepark, Homeruspark en De Voortuin zijn allemaal in Almere Poort gelegen.


Sport, spel en vrije tijd

In de wijk Mijn Zandpoort hoef jij je nooit meer te vervelen. Er valt namelijk genoeg te beleven! Je sport oneindig veel in het indoorsportcentrum Olympiakwartier. Voor een frisse duik kan je naar het strand of het zwembad Almere Poort. De groene omgeving is perfect voor een rondje hardlopen, een fietstocht of wandeling.

Geniet direct van je eigen tuin

Standaard wordt je woning opgeleverd met een Comfort tuin. De tuin is opgenomen in de koopsom van de woning. Bij oplevering van je huis, krijg je een volwaardige tuin. Het genieten van het buitenleven kan direct beginnen!

Logistiek eenvoudig

Kies voor Tuinklaar en voorkom ongewenste logistieke uitdagingen. De narigheden die ontstaan wanneer jij je tuin aanlegt na oplevering van de woning, zijn met Tuinklaar onderdeel van het verleden.

Verschillende tuinen

Benedenwoning

Bouwnummers 3, 6, 9, 12, 15 em 18

Bekijk de tuinen

Rijwoning

Bouwnummers 1 en 20 t/m 34

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV