Nijmegen Waalfront

Koningsdaal

Koningsdaal, een hippe en opkomende wijk. Een bruisende buurt in Nijmegen, gelegen in de Waalfront. De unieke bouwstijlen, locatie en voorzieningen in de buurt maken de Koningsdaal een gezellige en aangename wijk in Nijmegen Waalfront.

Eerst een uitleg

Wonen in Koningsdaal

Een groene wijk in de Waalfront, met het Westerpark om de hoek. Koningsdaal is een unieke nieuwbouwwijk geïnspireerd op de sfeervolle Nijmeegse bouwstijl uit de 19e eeuw. Ouderwets ontmoet nieuwerwets. De wijk wordt uitgebreid met meerdere appartementen gelegen aan de Waal. Uitzonderlijke appartementen zijn de stadsvilla’s. Deze woningen worden met een tuin van Tuinklaar opgeleverd.

 

Een praktische ligging

Na 10 minuten fietsen bevind jij je in de binnenstad van Nijmegen. De locatie van Koningsdaal is ideaal. Centraal station Nijmegen is makkelijk bereikbaar. De Oversteek, ook wel de nieuwe stadsbrug genoemd, maakt het reizen naar de snelweg of noordkant van Nijmegen eenvoudig. Zowel onderwijs als diverse kinderopvangen liggen op fietsafstand. Daarnaast ligt de oude honingfabriek in het hart van de Waalfront. Dit is dé plaats waar horeca, cultuur en bedrijvigheid samenkomen.

Tuin in de koopsom

De tuinen in de stadsvilla’s zijn bij de koopsom inbegrepen. Breidt jouw tuin uit met extra opties uit de optielijst. Deze extra opties kan je meefinancieren in de hypotheek. Tijdens de bouw wordt de tuin aangelegd zodat jij direct na oplevering van je tuin kan genieten.

Drie verschillende ontwerpen

Voor de Comfort tuin kan je kiezen uit drie verschillende stijlen; natuurlijk, modern en klassiek. De gekozen stijl kan verder aangevuld worden met verschillende opties uit de optielijst. Zo geef je jouw tuin een eigen identiteit!

Verschillende tuinen

Stadsvilla hoekwoning

Bouwnummers 1 en 19

Bekijk de tuinen

Stadsvilla middenwoning

Bouwnummers 2, 3, 4, 5, 15, 16, 17 en 18

Bekijk de tuinen

Stadsvilla woning met berging

Bouwnummers 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV