Lelystad - Warande

Hoekse Olm

In Warande realiseert men de bouw van 31 nieuwe woningen. De nieuwe woonwijk ‘Hoekse Olm’ heeft een unieke ligging. Zowel het stedelijke leven als de natuurlijke landschappen zijn op een steenworp afstand gelegen.

Eerst een uitleg

Hoekse Olm

De stedelijke voorzieningen van Lelystad gecombineerd met het polderlandschap, het Markermeer en de Oostvaardersplassen. Hoekse Olm biedt de luxe uit deze twee werelden. De ultieme kans stedelijk te wonen, omgeven door groen en water.

 

Warande en omgeving

Aan de zuidkant van Lelystad ligt de nieuwbouwwijk Warande. Hier ligt Hoekse Olm. Een robuuste woonwijk in een weidse omgeving. In Warande vind je alle voorzieningen voor perfect wooncomfort. De wijk beschikt over een basisschool, kinderopvang, supermarkt en zorgvoorzieningen. Daarnaast ligt het natuurgebied Hollandse Hout, de haven van Lelystad en het Markermeer om de hoek.

Tuin gereed met Tuinklaar

Maak direct gebruik van de tuin. Tuinklaar neemt de tuinaanleg mee in het bouwproces. Hierdoor is de tuin financierbaar binnen je hypotheek. Na oplevering is de omgeving rond je huis afgerond en klaar voor gebruik. Zo betreed je nieuwe huis zonder inloop van vuil en zand.

Droomtuin met eigen identiteit

Bij aankoop van je nieuwe woning ontvang je een tuincheque ter waarde van 1.000,- incl. btw. De tuincheque helpt je met het samenstellen van jouw ideale droomtuin.

Logistieke eenvoud

Met Tuinklaar voorkom je ongewenste logistieke uitdagingen. Een tuin die je na oplevering aanlegt, komt vrijwel altijd met logistieke lastigheden. Tuinklaar verzorgt de gehele tuinaanleg en neemt de bijbehorende zorgen op zich.

Verschillende tuinen

Vrijstaande of twee-onder-één-kapwoning

Bouwnummers 1 t/m 5

Bekijk de tuinen

Tussen- of hoekwoning met parkeerplaats

Bouwnummers 6 t/m 16

Bekijk de tuinen

Tussen- of hoekwoning zonder parkeerplaats

Bouwnummers 17 t/m 31

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV