Waalsprong - Nijmegen

Historische Tuin

Wonen met een fruitgaard in je achtertuin. En natuurgebieden zoals de Oosterhoutse Plas en De Waaijer op loopafstand. Het vakantiegevoel ligt slechts een steenworp gelegen van je woonhuis.

Eerst een uitleg

Waalsprong Historische Tuin

De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Met het historisch stadscentrum van Nijmegen om de hoek, alle basisvoorzieningen op fiets- en loopafstand en een groene wijk heeft de Waalsprong van alles te bieden.


Bereikbaarheid van de Waalsprong

Met de auto, fiets of trein ben je binnen een oogwenk in het hart van Nijmegen. Met de nabijgelegen A325 en A15 ben je snel op plaats van bestemming. Op de fiets ben je binnen enkele minuten in Nijmegen, of binnen een klein half uur in Arnhem. Dankzij het openbaar vervoer zoals de trein en bus bereik je net zo gemakkelijk het centrum. Of je nou naar Nijmegen of andere steden wilt reizen.


De basisvoorzieningen in de Waalsprong

Het treinstation bevindt zich in het zuidelijk gelegen Waalsprong Lent. Basisscholen de Oversteek en De Uitdaging in het midden van de buurt Grote Boel. Met tevens kinderopvang. Bedrijventerrein de Grift grenst in het noorden aan de Waalsprong. En aan de oostkant vind je een Cinemec. Een spannende filmavond is slechts 5 minuten van je huis verwijderd. Voor sport kan je terecht bij voetbalvereniging OSC of sporthal in De Klif.

Historische Tuin en Tuinklaar

Standaard wordt je woning opgeleverd met een Comfort tuin. De tuin is opgenomen in de koopsom van de woning. Bij oplevering van je huis, krijg je een volwaardige tuin. Het genieten van het buitenleven kan direct beginnen!

Logistiek eenvoudig

Kies voor Tuinklaar en voorkom ongewenste logistieke uitdagingen. De narigheden die ontstaan wanneer jij je tuin aanlegt na oplevering van de woning, zijn met Tuinklaar onderdeel van het verleden.

Verschillende tuinen

Parkwoning levensloop

Bouwnummers 91 t/m 94. 103 t/m 105 en 111 t/m 113

Bekijk de tuinen

2 onder 1 kap woning / vrijstaand

Bouwnummers 125 t/m 130

Bekijk de tuinen

Rijwoning

Bouwnummers 1 t/m 90, 95 t/m 102, 106 t/m 110 en 114 t/m 124

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV