Veenendaal

Eiland F

Dankzij het water en de bouwstijlen ontstaan wooneilanden met eigen sferen. Een afwisselend plan waarbij bijna iedere woning zijn eigen identiteit heeft!

Eerst een uitleg

Basis tuin inbegrepen

Gefeliciteerd met je nieuwe woning op Eiland F. Voor jouw comfort is de Basis tuin inbegrepen in de vrij-op-naam som van je woning. Ben je nu klaar? Nee, dat nog niet. Wij zijn benieuwd naar je keuze van het straatwerk.

Dit is lang niet alles

Raak geïnspireerd door onze aanvullende tuinontwerpen te bekijken. Naast de Basis tuin die al in de VON prijs zit kan je upgraden naar een Comfort, Luxe of Topline tuin. Creëer en bepaal je eigen identiteit!

Droomtuin met eigen identiteit

Bij aankoop van je nieuwe woning ontvang je een tuincheque ter waarde van 1.000,- incl. btw. De tuincheque helpt je met het samenstellen van jouw ideale droomtuin.

Logistieke eenvoud

Met Tuinklaar voorkom je ongewenste logistieke uitdagingen. Een tuin die je na oplevering aanlegt, komt vrijwel altijd met logistieke lastigheden. Tuinklaar verzorgt de gehele tuinaanleg en neemt de bijbehorende zorgen op zich.

Verschillende tuinen

Eiland F Comfort

Inbegrepen

De comforttuin is een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een volwaardig terras en oprit en/of looppad is jouw comfort gegarandeerd.

Bekijk de tuinen

Eiland F Luxe Tuin

Vanaf €3.500,- (middenwoning)

De luxe tuin is de opvolger van de comfort met uitbreidingen en luxere materialen.

Bekijk de tuinen

Eiland F Topline

Vanaf €5.000,- (middenwoning)

De Topline is de meest uitgebreide versie van de drie tuintypes.

Bekijk de tuinen

Eiland F Custom

Ontwerpkosten €995,-

Een individueel ontwerp helemaal volgens jouw wensen.

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV