Buitenoord - Wageningen

Buitenoord Fase 1

Wonen in een natuurgebied met stadsvoorzieningen om de hoek. Nieuwbouwwijk Buitenoord combineert het stadse en dorpse leven in een. Deze groene wijk wordt als laatste woonwijk gerealiseerd van het project Kortenoord.

Eerst een uitleg

Het groen ingerichte Buitenoord

Op de lolactie Buitenoord stond vroeger een fruitteeltboomgaard. Vandaar dat er veel aandacht uitgaat naar de groene inrichting van deze nieuwe woonwijk. Zonnepanelen wekken de stroom op voor de woningen. En een bodemwarmtepomp regelt de temperatuurregeling in huis. Duurzaamheid staat dus centraal in dit project.


Omringt door natuur

De woonwijk Buitenoord heeft een unieke ligging. De natuurgebieden Binnenveld en Grebbeberg liggen namelijk op loopafstand. Het Binnenveld biedt de mogelijkheid tot fiets- en wandeltochten. Van onverharde paden tot boerenland en historische tracés


Basisvoorzieningen in Buitenoord

Naast de natuurgebieden zijn ook alle basisvoorzieningen om de hoek te vinden. De basisscholen OBS de Wereld en De Bijenkorf liggen aan de wijkgrens. Het Medisch Centrum Kortenoord ligt tevens op loop- en fietsafstand. Hier kan je bij een huisarts, psycholoog, fysiotherapeut en een apotheek terecht.

Realiseer jouw eigen droomtuin!

Geniet direct van het buitenleven in je eigen tuin door de tuincheque voor Tuinklaar in te zetten. De eerste stap is de Comfort tuin! Deze vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een volwaardig terras en pad is jouw comfort gegarandeerd. Gebruik de tuincheque van 1.000,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de gekozen opties van Tuinklaar.

Logistiek eenvoudig

Kies voor Tuinklaar en voorkom ongewenste logistieke uitdagingen. De narigheden die ontstaan wanneer jij je tuin aanlegt na oplevering van de woning, zijn met Tuinklaar onderdeel van het verleden.

Verschillende tuinen

Twee-onder-één-kapwoning en vrijstaand

Bouwnummers 11 t/m 17 64 t/m 67, 80t/m 93 en 117

Bekijk de tuinen

Rijwoning

Bouwnummers 1 t/m 90, 95 t/m 102, 106 t/m 110 en 114 t/m 124

Bekijk de tuinen

Meest gestelde vragen voor deze pagina:

Ja ik wil gebruik maken van Tuinklaar, en nu?

Reserveer als eerste budget voor je tuin. De tuin is financierbaar binnen je hypotheek. Vraag hiernaar bij je financieel adviseur. Na defintieve koopakte wordt je door LIV begeleid om je keuze te maken. Zo ook voor Tuinklaar. Natuurlijk kan je je nu al voorbereiden door de ontwerpen passend bij jouw woning te bekijken en inspiratie op te doen zodat je tot goede keuzes komt. Welkom bij Tuinklaar!

Wanneer moet ik Tuinklaar kiezen?

Bij de koop van je woning wordt er van alles aan je gevraagd en moet er over behoorlijk wat zaken worden nagedacht. Als eerste maak je een keuze voor de ruwbouwopties. Het vergroten van je woning en/of garage en het veranderen van een pui kan invloed hebben op het ontwerp van je tuin. De keuzes binnen Tuinklaar starten pas nadat de ruwbouwopties definitief zijn.

Ik wil helemaal geen tuin is dat ook mogelijk?

In sommige gevallen waarbij de Comfort tuin al is inbegrepen bij de aankoop van je huis is het niet mogelijk om deze tuin te laten vervallen. Indien er geen basis is inbegrepen ben je vrij om te kiezen voor wel of geen tuin.

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV