Optimaal thuiskomen met Tuinklaar van LIV

Bespaar jezelf de ergenis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet van een mooie oprit en een degelijk pad. Professioneel aangelegd!

Voor jouw perceel

Voor elk perceel wordt een ontwerp op maat gemaakt op basis van vaste uitgangspunten. Creëer je eigen identiteit met de verschillende keuzemogelijkheden binnen Tuinklaar. Denk aan soort bestrating, verlichting, borders, beplanting en natuurlijk de erfafscheiding.

Voor jouw budget

Tuinklaar houdt rekening met jouw budget. De inrichting van je tuin is zo luxe en duur te maken als je zelf wilt. Tuinklaar biedt een aantal pakketten met elk hun eigen budget en keuzemogelijkheden.

Wist je dat niet alleen je huis, maar ook je tuin aangemerkt wordt als onroerend goed? En dat je het daarmee kunt financieren in je hypotheek?

Financieel aantrekkelijk
reserveer vroegtijdig budget

Niet alleen je huis, maar ook je tuin wordt aangemerkt als onroerend goed.
Dat betekent dat je je tuin dus ook kunt financieren in je hypotheek. Reserveer vroegtijdig budget voor de tuin. Vraag je financieel adviseur naar de mogelijkheden binnen je hypotheek.

VON of meerwerk
Afhankelijk van het project is er een bedrag voor Tuinklaar gereserveerd in de koopsom van je nieuwe huis. Dit bedrag betaal je via de koopovereenkomst aan de aannemer. Wanneer de tuin niet in de koopsom is inbegrepen of als je de tuin wilt uitbreiden is het mogelijk om de tuin als meerwerk vanuit het bouwdepot van je hypotheek te financieren.

Kies jouw tuin

De makelaar of de kopersbegeleider begeleidt jou verder door alle keuzes binnen het woonbelevingscentrum LIV. De inrichting van je tuin kies je tijdens het bouwproces. Vanaf het moment dat je voor de aankoop bij de makelaar bent geweest is Tuinklaar een onderdeel van jouw woning.

Welk tuinontwerp past bij jou?

De Comfort tuin is een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een volwaardig terras en pad is jouw comfort gegarandeerd.

De Luxe tuin is de opvolger van de Comfort en heeft een uitbreiding van het straatwerk, beplanting en erfafscheidingen. Bovendien is er een ruimere keuze in bestratingsmateriaal.

Met de Topline tuin krijg je de meest uitgebreide versie van de drie tuintypes. Deze tuin kenmerkt zich door toepassing van duurzame materialen met een hoger gebruiksgemak. Bovendien kunnen er elementen worden toegevoegd voor extra dimensie.

Custom

Jouw dromen, jouw wensen, jouw ontwerp? Maatwerk is mogelijk! Wanneer de getoonde ontwerpen niet aan jouw tuinwensen voldoen is de Custom de beste keuze. Een tuinarchitect maakt een persoonlijk ontwerp met een offerte op maat voor de realisatie.

Schutting, verlichting en beplanting

Tuinklaar zorgt voor degelijke palen op erfgrens. Elk type schutting is mogelijk waarbij een compromis wordt gezocht met je buren zodat de kosten voor de erfafscheiding worden gedeeld.

Tuinklaar helpt je graag je buitenruimte bijzonder te maken! Naast veiligheid brengt een verlichte tuin sfeer en romantiek. Tuinklaar werkt voor de buitenverlichting met producten van In-Lite.

Jouw plantvakken direct voorzien van groen? Tuinklaar verzorgt beplantingspakket met een mix heesters, vaste planten en bodembedekkers.

Werkwijze

Zodra je alle ruwbouw- en inbouwopties hebt gekozen voor je woning volgt het traject van de afbouwopties en Tuinklaar.

Kopersbijeenkomst
Tijdens de informatieavond wordt Tuinklaar toegelicht en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Deze avond staat in het teken van ontmoeting met Tuinklaar en jouw toekomstige buren.

De website van Tuinklaar is het centrale punt. De ontwerpen op maat kan je vinden onder het project. Kies een ontwerp passend bij jouw budget en vul van daaruit het keuzeformulier in. Het aangepaste ontwerp en de prijsvorming wordt gepresenteerd op een persoonlijke pagina.

Na bevestigen van je tuinkeuzes ga je een overeenkomst aan met Spaansen Tuinklaar BV.

Resultaat Tuinklaar

Gezamenlijk belang

Naast je persoonlijke genot is er ook een gezamenlijk belang. Doordat Tuinklaar ook de tuin van je buren aanlegd ziet de buurt er direct verzorgd en leefbaar uit.

Door een goede mix van groen en dichte bestrating is er ruimte voor natuurlijke afwatering. Dit is geborgd in de ontwerpen van Tuinklaar. Fraaie beplanting is niet alleen mooi om te zien maar draagt ook bij aan de instandhouding van de natuur.

Livtuinen werkt samen met Spaansen Tuinklaar 

Tuinklaar wordt mogelijk gemaakt door Spaansen. Spaansen is een familiebedrijf van meer dan 70 jaar oud en behoort tot de top vijf grootste leveranciers op het gebied van tuinbestrating en houtproducten.

Spaansen

Voor een inspirerende afspraak ben je van harte welkom en wordt je ontvangen door het LIV Tuinklaarteam. Inspiratie kan je naast LIV Nijmegen ook op doen bij een van onze andere vestigingen.

Aanrader?
Maak een telefonische afspraak voor voldoende tijd en aandacht!

Spaansen Tuin en Bestrating
Klein Dorregeest 13a
1911 NC Uitgeest
0251 - 362929

Spaansen Tuin en Bestrating
Zandwikke 14
1731 LN Winkel (NH)
0224 - 544607

Spaansen Tuin en Bestrating
Purmerenderweg 43
1461 DD Zuidoostbeemster
0299 – 792100

Disclaimer | Privacyverklaring |© 2019 LIV